1 Aralık 2009 Salı

Serdar ortac İle Bayram Heyecanı


Türkiye'nin sevilen sanatçısı Serdar Ortaç bayramın üçüncü gecesi Girne’de sahne alarak hayranlarına unutulmaz bir bayram eğlencesi yaşattı. Oskar Vuni Palas'ta bulunan Viva Casino'nun
müşterileri için sahne alan Serdar Ortaç’a vokalde "Binbir Gece" dizisinin "Mert"i Merih Ermakastar eşlik etti

Serdar Ortaç, aralarında bayan vokalistlerin de bulunduğu 14 kişilik özel orkestrası ile saat 22.00’de sahneye çıktı. Konserinde ilk olarak "Şeytan" adlı şarkısını seslendiren Ortaç, daha sonra sevilen tüm şarkılarını ard arda seslendirmeye başladı. Gece boyunca konuklar tarafından büyük ilgi gören Ortaç'ın şarkıları hep bir ağızdan söylendi.
Serdar Ortaç sahnede bir ara konuklara "bu gece buraya eğlenmeye geldik; hadi, herkes oynamaya başlasın!” diyerek dansçı kızları ile birlikte enerjik bir şova da imza attı
Konserinde eski şarkılarından "Bebeğim Oldun", "Ben Adam Olmam", "Gitme", "Bilsem ki" adlı şarkılarını da seslendiren Ortaç, iki saat kaldığı sahnede gösterdiği performansla beğeni kazandı. Başarılı sanatçı ikinci şarkıdan sonra basının görüntü almasına izin vermedi.

“İki Paralık” adlı şarkısını ilk kez seslendirdi
Serdar Ortaç, konserinde doğum günü olan 16 Şubat 2010’da piyasaya çıkacak olan yeni albümünde yer alan “İki Paralık” şarkısını da ilk kez Kıbrıs’taki hayranları için seslendirdi. Konseri boyunca yalnızlıktan şikayet eden Serdar Ortaç, “39 yaşına geldim ve hala bekarım bu gidişle evde kalacağım ama benim en büyük aşkım annem Negis Ortaç” dedi. Nergis Ortaç oğlunu en ön masada izledi.

Hiç yorum yok: